Траволта домагався масажиста?

8 травня 2012, 10:30

Американську кінозірку Джона Траволту звинувачено в "харрасменті" по відношенню до масажиста.

"Постраждалий" заявляє, що став жертвою насильницьких дій з сексуального характеру з боку відомого актора, через що зазнав тяжкого стресу.

Про це пише "The Hollywood Reporter".


Чоловік, який звернувся до суду в п’ятницю, вимагає від зірки компенсації за наругу в розмірі 2 мільйонів доларів.

За його свідченнями, злощасний сеанс масажу, вартістю в 200 доларів на годину, відбувся 16-го січня. Під час нього голий 58-річний актор буцімто заходився мацати ногу масажиста, а ще торкатися до його пеніса.

Від Траволти вимагають 2 мільйони доларів

Позивач сказав Траволті зупинитися, на що кінозірка перепросив, але все ж запропонував масажистові помінятися місцями, щоб уже він зміг помасувати його та зайнятися сексом.

За роботу актор заплатив масажистові 800 доларів, удвічі більше, ніж мав заплатити за 2-годинний сеанс.

Між тим адвокат зірки "Кримінального чтива", Марті Сінгер, який свого часу представляв таких зірок як Арнольд Шварцнеггер та Чарлі Шин, готовий до бою. Він обіцяє подати в суд не лише на масажиста, за наклеп, а й на його адвоката – за зловмисне судове переслідування.

Обвинувачення проти Траволти безпідставні, наполягає адвокат, оскільки його клієнта того дня, коли він буцімто чіплявся до позивача, навіть не було в Лос-Анджелесі.

Нагадаємо, кілька років тому Джонові Траволті вже закидали нетрадиційну сексуальну орієнтацію та численні зв’язки з чоловіками за спиною в дружини. 21-річний шлюб актора з Келлі Престон називали просто прикриттям.

Фото АР з сайту "The Times Of India"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів