Розинська виявилася помічницею депутата, і на неї давно скаржаться

8 травня 2012, 14:48

Скандальна телеведуча Наталія Розинська, яка чинила непокору співробітникам ДАІ, виявилася помічником депутата від БЮТ Михайла Волинця.

Відповідну інформацію надав апарат Верховної Ради на запит "Української правди".

"Повідомляємо, що Розинська Наталія Миколаївна дійсно є помічником-консультантом на громадських засадах народного депутата шостого скликання Михайла Волинця (фракція БЮТ-Батьківщина)", - ідеться у відповіді апарату.

При цьому у минулому скликання парламенту Розинська, яка не соромиться вуличної пахабної лайки, консультувала представника Компартії.


"Також вона була помічником-консультантом на громадських засадах народного депутата п'ятого скликання Ігоря Алексєєва (фракція комуністів)", - ідеться у відповіді апарату ВР.

Розинська консультувала Алексєєва, а тепер - Волинця

Як відомо, в інтернеті з'явилося відео, на якому Наталія Розинська лається на адресу співробітників ДАІ та "Кобри", посилає їх "на х**" і обіцяє влаштувати їм "кузькіну мать".

Згодом Наталія заявила, що лайка в неї вирвалася випадково – через шок, і що на грудях і животі в неї синці.

Тим часом, як пише "Телекритика", керівництво Національної телекомпанії, де працює Розинська, відсторонило її від ефіру на час проведення внутрішнього розслідування.

Також гендиректор НТКУ Єгор Бенкендорф обмовився, що це вже не перший випадок, коли керівництво телекомпанії змушене вирішувати конфліктні ситуації, пов'язані із Розинською.

"Мова йде про скарги на роботу та поведінку Розинської від спортивної редакції телеканалу, де зараз працює ведуча, та відвідувачів телеканалу, які стали жертвами непристойної поведінки Розинської", - заявив Бенкендорф.

Ілюстрація "Української правди"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів