Корольова з Тарзаном відсвяткували 11-ту річницю

10 травня 2012, 12:23

Співачка Наталка Корольова та стриптизер Тарзан, він же Сергій Глушко, відсвяткували 11 років спільного життя.

Днями Корольова та її Тарзан відзначили "День абрикосового варення". Це свято, присвячене 11-річчю з дня їхнього знайомства.

"Відзначаємо річницю знайомства з чоловіком – 11 років, День абрикосового варення! Як же швидко час летить!" - написала Корольова у своєму мікроблозі Twitter.

Багато років тому, 4-го травня Корольова зайшла у гості до Тарзана, і він пригостив її абрикосовим варенням. Відтоді пара не розлучалася.

В ефірі програми "Таємниці зірок" Наталя та Сергій поділилися справжньою історією свого знайомства.

А познайомилися вони за рік до народження спільного сина Архипа. Зустрілися Наташа та Сергій у нічному клубі. Тарзан вибирав дівчину вечора, і нею випадково виявилася Корольова. Саме таким було їхнє перше побачення.

"Коли я стала більше його пізнавати, то почала за ним спостерігати з боку. Тоді я зрозуміла, що його ефектна зовнішність і внутрішній світ - настільки різні... Сергій - хороший, чистий, вірний чоловік І я подумала: "А чому такий хороший у усіх відношеннях хлопець - сам? Ну, непорядок!". Тієї миті, я й сама була вже сама по собі. І коли я до нього придивилася, саме в цей момент до нас прийшло кохання!" - ділиться Корольова.

Днями Корольова та Тарзан відзначили "День абрикосового варення" на честь 11-річчя з дня знайомства

Пізніше, коли Наташа дізналася, що чекає на дитину від Сергія, вона була саме у процесі розлучення з першим чоловіком - композитором Ігорем Ніколаєвим.

"Коли я чекала Архипа - це були найскладніші моменти нашого остаточного розставання з Ігорем і наших матеріальних претензій одне до одного", - каже артистка.

"Тоді обстановка дуже загострилася - і на тлі розлучення, і на тлі непростої вагітності Не хотілося нікому нічого казати, пояснювати, виставляти напоказ Сергія, говорити, як у нас все добре, і як у мене особисто все прекрасно", - додає вона.

Нині пара разом вже 11 років.

"Батьки мої кажуть: такої дружини і такої матері більше не знайти", - підсумував Тарзан.

А їхньому спільному з Наталкою сину Архипу цього року виповнюється 10 років.

Фото з "Экспресс-газеты"

IDEALMEDIA
Загрузка...
Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали