Розинська подала до суду на спікера МВС

17 травня 2012, 12:18

Як стало відомо, буквально за кілька годин до побиття Наталі Розинської, телеведуча подала в суд на спікера Міністерства внутрішніх справ Володимира Поліщука.

Як пише "Дуся", Поліщук поки недоступний, а от Розинська розповіла виданню, навіщо і чому вона позивається.

"Сьогодні я зареєструвала заяву в суд про захист честі, гідності та ділової репутації (реєстраційний № 208772). Я подала позов на пана Володимира Поліщука, спікера МВС, і буду вимагати через суд, щоб він приніс вибачення і спростував свої заяви щодо мене", - заявила побита Розинська.

"У мене є документальні докази того, що Поліщук оббрехав мене, причому обмовив мене тричі: він сказав, що на мене заведено чотири протоколи, хоча це не так..." – продовжує білявка.

"Друга брехня - це те, що я нібито не зверталася до правоохоронних органів у зв'язку з інцидентом. У мене є офіційний документ про те, що я сама викликала співробітників міліції Голосіївського району, - я написала їм заяву... І ця заява була зареєстрована того ж дня працівниками Голосіївського райвідділу, і, природно, відомий номер цієї заяви", - зауважує телеведуча.

"І третя брехня, що я нібито відмовилася пройти медичне обстеження... На щастя, у мене є докази того, що я обстеження проходила. Ті ж співробітники відділку міліції Голосіївського району, яких я викликала, видали мені направлення до травмпункту, де мені зафіксували офіційно тілесні ушкодження і підозри на струс головного мозку, оскільки мене били по голові, і там же мені взяли кров на аналіз - це і є процедура обстеження", - зазначає Наталка.

"Більше того, в моїй крові не було виявлено етилового спирту, що автоматично означає, що Наталія Розинська була абсолютно тверезою", - наголошує скандалістка.

Розинська судитиметься з Поліщуком за честь та гідність

При цьому телеведуча делікатно назвала речника МВС брехуном і наголосила, що їй так просто не надуриш.

"На жаль, Поліщук дуже "чесний" співробітник міліції - такий же чесний, як ті, у яких хлопчик-студент сам впав з лавки і вбився, і цим співробітникам, які нібито його не вбивали, дали умовні терміни, навіть, здається, з правом відновлення в рядах міліції", - каже Розинська, маючи на увазі справу студента Ігоря Індила, який помер у міліції.

"Добре, що я юрист і вчилася в університеті Шевченка не за тушку кабанчика - як більшість тих, хто працює сьогодні в міліції. Бідні батьки кабанчика вигодовують, потім забивають, щоб своє чадо бездарне, м'яко кажучи, прилаштувати в інститут і потім запхнути в лави міліції, бо більше ніде працювати не беруть. Так от я вчилася по-справжньому, а не за тушку кабанчика, тому всі свої кроки і дії фіксувала", - підкреслює жертва побиття.

Як каже Розіта, гроші від міліціянта їй не потрібні.

"Я довго думала, чи хочу я матеріальної компенсації від Поліщука, і прийшла до висновку, що ні - мені від нього нічого не потрібно. Я буду боротися тільки за те, щоб він спростував свою інформацію як недостовірну і приніс мені вибачення тим же способом, яким він поширив недостовірну інформацію", - заявляє Розинська.

"Я також зараз реєструю адвокатський запит до ДАІ МВС України, в якому мій адвокат вимагає повну версію запису відеореєстратора, який використовували співробітники "Кобри "під час інциденту", - продовжує Наталя.

При цьому телеведуча пообіцяла, що кожен, хто побачить повну версію відео, "буде в шоці". За словами Розіти, вона вже замовила незалежну експертизу відео.

"Експерти також намагаються встановити, що мобільним телефоном такий ролик зняти не можна, і потрібно встановити, якою технікою знято цей ролик. Я думаю, ми зможемо довести, що це відео змонтовано самими співробітниками "Кобри" за допомогою відеореєстратора. А це вже службова інформація, яка не може бути поширена", - зазначає телеведуча.

Також Розинська пригрозила, що в неї є свідки.

"Крім того, у мене є свідки, які бачили, що зі мною робила "Кобра", імена яких я озвучу просто перед тим, як прийде час їм давати свідчення, щоб на них заздалегідь не тиснули", - каже Розинська.

"Я щосили буду боротися, щоб довести, що боротися з системою можна і потрібно, щоб подати приклад іншим громадянам нашої країни. Правда, рішення буде виносити Печерський суд, який вже прославився своїми "справедливими" і "незаангажованими "рішеннями, але я налаштована рішуче", - наголошує Наталія.

Нагадаємо, на початку місяця Розинська заявила, що 2-го травня у центрі Києва її атакували представники ДАІ.

Через інцидент з представниками ДАІ на ведучу склали чотири протоколи за адміністративні порушення, але, за словами речника міліції Володимира Поліщука, могли б і за кримінал, можливо.

А пізно ввечері 16-го травня Наталку побили двоє чоловіків у під'їзді її будинку. Телеведучій навіть накладали шви.

Фото з сайту "Дуся"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів