Елтон Джон заспівав для астронавтів у космосі

18 травня 2012, 11:50

Британський співак Елтон Джон на честь 40-річчя свого хіта "Rocket Man" заспівав астронавтам у космосі. Сер Елтон відіслав відеозапис виконання цієї пісні до Європейського космічного агентства.

Про це пише "The Sun".

Свою класичну баладу Елтон Джон заспівав на шоу у Лас-Вегасі. А потім відіслав запис свого виконання астронавтам в космос.

На цей вчинок співака наштовхнув голландський астронавт Андре Кейперс, який увімкнув композицію "Rocket Man" в ефірі Міжнародної космічної станції.


"Ця пісня була джерелом натхнення для багатьох людей, зацікавлених у космосі. Особливо тих, хто хотів стати космонавтом, враховуючи і мене. Це, безумовно, одна з найпопулярніших пісень на МКС", - зазначив Кейперс.

Елтон Джон написав свій "космічний" хіт 40 років тому

За словами сера Елтона, хіт "Rocket Man" з’явився на основі його дитячих мрій про подорожі між зірками.

"Після того, як вийшов сингл, мене та моя групу запросили до штаб-квартири НАСА. Було зворушливо дізнатися, що астронавтам і справді сподобалася наша пісня про вигаданого космонавта", - сказав Елтон Джон.

"Це чудово – після 40 років чути, що астронавти в Європейському космічному агентстві досі люблять цю пісню", - додав співак.

Стоп-кадр з відео "Rocket Man" з сайту Wn.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів