Собчак помирилася з Хаматовою

21 травня 2012, 13:35

Російська телеведуча Ксенія Собчак вибачилася перед актрисою Чулпан Хаматовою через півтора місяця після гучного скандалу. Хаматова пробачила Собчак та навіть пустила сльозу.

Про це Ксенія написала у своєму Twitter.

Конфлікт між Собчак та Хаматовою, який вибухнув на початку квітня, закінчився примиренням.

Як пише "Комсомольська правда в Україні", неприємний інцидент стався на церемонії вручення премії "Ніка", яку вели Собчак та засновник премії Юлій Гусман.


Акторки Чулпан Хаматова та Діна Корзун вийшли на сцену отримувати нагороду за благодійну діяльність.

Опозиціонерка Собчак запитала: "Чулпан, якби ви не займалися благодійністю, стали б ви підтримувати Володимира Путіна?".

Це викликало бурю осуду. Зал відповів ведучій улюлюканням, а за актрису заступилися актор Євген Міронов та сам Юлій Гусман.

Собчак довела Хаматову до сліз

У пресі довго обговорювали скандал. І ось лише зараз Собчак наважилася вибачитися.

Це сталося на аукціоні фонду "Подаруй життя", куди Ксюшу запросили у якості ведучої.

"…Я вперше після інциденту зустрілася з Чулпан. Я попросила вибачення, якщо запитання її образило - мета була зовсім іншою. Чулпан відповіла, що нікому не дасть нас посварити, сказала спасибі і розплакалася. Ще раз показавши, що хороша людина все розуміє", - пише Собчак у мікроблозі.

"Ми довго стояли разом, обійнявшись, і я відчула велике полегшення, що мій пошук правди все-таки не заподіяв болю. Я боялася, що вона не зрозуміє. Я була поставлена у ситуацію, де мені довелося поставити запитання важливе для всіх, але я мучилася, що це "правдорубство" завдало болю. Це не є Метою", - зізналася Ксенія.

Фото "Московского комсомольца" та з сайту Ксенії Собчак

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів