Догерті: Мені й досі дзвонить п’яна Кейт Мосс

22 травня 2012, 15:10

Скандальний британський музикант Піт Догерті розповів, що його колишня гьорлфренд, Кейт Мосс, і досі інколи телефонує йому, як нап’ється.

Попри це, рокер не думає, що в супермоделі, нині одруженої з музикантом Джеймі Хінсом, іще лишилися до нього почуття.

Про це пише "The Mirror".

Кейт Мосс так і не змогла забути колишнього?

"Вона була просто дівчиною, яку я зустрів, і яка мені дуже, дуже подобалася. Причина того, що (в нас) не склалося – в іншому. Мене дуже бісило, що люди з мого життя не могли прийти в своїх головах того, що я з нею. Люди з її життя не хотіли, щоб у неї було щось спільне зі мною. Щоразу, як ми сперечалися, вона казала: "Всі мої друзі були праві щодо тебе", - пригадав Догерті часи їхнього роману з Мосс.


Рокер заявив, хоча відтоді минуло вже 5 років, Кейт і досі, бува, телефонує йому та лишає голосові повідомлення, хоча це й "трохи тупо".

"Але ж вона щасливо одружена жінка, чому їй кортить зі мною розмовляти? Може, вона й досі мене кохає… Ні, не кохає. Все ж таки вона мене люто ненавидить", - підсумував Догерті.

Про свою екс-дівчину він згадував на фестивалі у Каннах, де представив свій акторський дебют - стрічку "Зізнання нащадка століття".

Нагадаємо, в липні буде рік, як Кейт Мосс стала заміжньою жінкою. Догерті ж іще парубкує, хоча в лютому удруге став татком.

Фото АР з сайтів gulfnews.com та "The Mirror"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів