Баскова відновлює мезотерапія та кореєць

28 травня 2012, 11:14

Відомо, що російський тенор Микола Басков ретельно стежить за власною зовнішністю та стилем. Навіть зранку після бурхливих вечірок співак виглядає чудово. Його секрет полягає у японському масажі та голкотерапії.

Про це артист розповів Каті Осадчій в ефірі програми "Світське життя".

Басков любить повеселитися на вечірках допізна. Але він не боїться, що виглядатиме погано наступного дня. Співак має свій метод відновлення.

"До мене щоранку приходить корейський масажист, лікар та відновлює мене протягом двох годин. Він робить японський масаж спеціальною тактикою. Потім робить спеціальні техніки, пов’язані з голкою, зі звуком - треба довго розповідати - і я знову у формі", - каже Микола.


Корейський лікар робить Баскову японський масаж

Крім того, Басков раз на тиждень користується послугами косметолога. Співак не колить ботокс, але робить мезотерапію.

"Я робив повністю в Америці. Відомий лікар, який цим займається, я це не приховую. Просто ми співаки весь час співаємо, у нас все обличчя змінюється, напружується, це не цікаво на екрані, тож якщо це створено, чому не використовувати", - ділиться Басков.

Також співак, який називає себе "натуральним блондином", не приховує, що фарбує волосся. Перукар у Баскова теж не простий - лауреат двох гран-прі Європи.

"Хочеться старіти красиво. Для цього усі засоби хороші", - впевнений співак.

До слова, у свої 35 років Микола вже встиг зробити пластику, щоправда, не надто вдалу. А нещодавно співака прооперували і він проходив реабілітацію, за чутками, в Америці.

Фото з Twitter Баскова

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів