Свєтлічная: Ляжу під ніж заради ролі або чоловіка

28 травня 2012, 13:14

Російська актриса Світлана Свєтлічная, відома за роллю Анни Сергіївни у фільмі "Діамантова рука", зізналася, що не робитиме пластичну операцію. На цей серйозний крок 72-річна артистка зважиться лише заради ролі або шаленого кохання.

Своїми секретами краси Свєтлічная поділилася з Катериною Осадчею в ефірі програми "Світське життя".

Отаннім часом Світлана Афанасіївна ретельно стежить за стилем та фігурою.

"Це завдяки тому, що з'явився у мене стиліст, який запропонував мені свої послуги, і я, розумниця, погодилася", - пояснює актриса.


Свєтлічная вдягається за порадами професійного стиліста

Що ж до модної нині пластики – Свєтлічная не має нічого проти неї, але сама не збирається лягати під ніж.

"Якщо вони хочуть бути молодше, ніж насправді, так це зараз часи такі. Інша справа, що я нічого не буду різати, тому що, якби було бажання і була б роль, для якої треба було б бути на 20 років молодше чи ще щось, або якийсь чоловік би запропонував руку і серце і сказав: "Все чудово, але добре, якби ти зробила пластику – можливо, але для цього мені треба було б закохатися так, щоб піти на це", - зізнається актриса.

Цікаво, що Свєтлічная тільки-но закінчила зніматися у фільмі одного голландського режисера, де їй довелося не молодшати заради ролі, а навпаки. 72-річна акторка зіграла 85-річну жінку.

Втім, Свєтлічная, як для свого віку, тримається у чудовій формі. Вона й досі носить короткі спідниці та високі підбори.

Аби зберегти своє тіло в тонусі, Світлана Афанасіївна регулярно займається спортом та робить косметичні процедури.

"Я роблю гімнастику, я роблю навантаження на ноги, в мене дуже гарні косметичні креми, ходжу на вітамінні всілякі справи - ось, але без скальпеля, без ножа…" – розповідає виконавиця радянського хіта "Допоможи мені" з фільму "Діамантова рука".

У радянські часи Свєтлічная була своєрідним секс-символом, особливо після ролі у "Діамантовій руці"

"Роблю маленькі укольчики і плюс стежу за собою, звичайно. Якщо треба завтра добре виглядати, то я ніколи не з'їм оселедець, як би я не хотіла. Хоча, в принципі, іноді дозволяю собі і оселедчик, і горілочку. Я сама собі кажу: Свєтка, ти молодець", - наголошує актриса.

Стоп-кадр з відео "ТСН" та фото з сайту "Ruskino.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів