Путін не дає Собчак працювати?

28 травня 2012, 17:26

Опозиційна діяльність російської телеведучої Ксенії Собчак явно не подобається чинній владі Росії. Спочатку Ксюшу відсторонили від премії "Муз-ТВ", а потім організатори премії "ТЕФИ" відмовилися від її послуг.

Все це викликало бурхливе обговорення у російській пресі, пише "Медіаняня".

Собчак вела премію "Муз-ТВ" протягом останніх 4-х років. А її участь у цьогорічній церемонії була анонсована заздалегідь. Втім, це не завадило керівництву каналу розірвати контракт з Ксенією.

"Мене зняли з премії "МузТВ". Питаю - за що? - "Ти сама все розумієш. Ми не хотіли, але був дзвінок". Як же це дрібно... Я працювала на МУЗі багато років і знаю що гендир порядна людина. Це рішення іншого рівня. Я на афішах, як вони пояснять відсутність?" – написала Собчак у своєму Twitter.


Собчак позбавили роботи на ТВ

Керівництво "Муз-ТВ" відсторонення Ксенії поки не коментує. Як не коментує і те, що ведуча Ольга Шелест відмовилася замінити Собчак на церемонії.

Також вести премію відмовився і Андрій Малахов.

"Як же круто не помилитися в людях. Я завжди говорила наперекір багатьом - Андрій Малахов - ЛЮДИНА. Справжня. ВІДМОВИВСЯ вести в знак солідарності..." – написала Собчак у мікроблозі.

А ось організатори вручення "ТЕФИ" відмову від послуг Собчак пояснили зміною концепції церемонії. Мовляв, все переграли в останню мить, тому усунути Собчак від участі також довелося оперативно.

Як саме змінилася концепція, постановники шоу не уточнили. Але поспішили запевнити журналістів, що шукати політичний підтекст не варто.

Прес-служба "Першого каналу", який транслюватиме церемонію, від зв'язку з цим скандалом відхрестилася.

Нагадаємо, нещодавно Собчак оштрафували за порушення порядку проведення мітингів та демонстрацій.

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів