Алібасов візьме шлюб з молодшою на 40 років

30 травня 2012, 11:03

64-річний продюсер російського гурту "На-На" Барі Алібасов незабаром візьме шостий офіційний шлюб. Дружиною ловеласа стане його 25-річна помічниця.

Про це пише "Комсомольская правда".

Напередодні 65-річчя Алібасов вирішив одружитися. Обраницею продюсера стала блондинка Ліліана Максимова, молодша за нього майже на 40 років.

"Вчора я зробив Ліліані пропозицію, подарував обручку з білого золота з діамантами, хоча ненавиджу все це, сам ніколи прикрас не ношу", - розповів Барі.


"Це буде моє перше весілля з обручками - всі колишні п'ять були без них", - зізнався Алібасов.

Новоспечені наречені знайомі вже давно - Лілілана була прес-аташе Алібасова. Але роман почався лише восени, після пожежі у квартирі продюсера.

Алібасов майже на 40 років старший за Ліліану

За словами Барі, зі згорілої квартири йому довелося переїхати до сина. Саме в цей час там квартирували Ліліана. Дівчина є подругою дружини Барі-молодшого Наді, з якою вони нещодавно розлучилися.

Після того, як згорілу квартиру відремонтують, Барі та Ліліана планують саме там зіграти весілля.

"Весілля будемо святкувати вдома у Москві. Ніколи я весіль не проводив широко. Це все безглуздо. Чим закінчуються ці пишні весілля, ми знаємо! Оскільки я прагматик і абсолютний реаліст, то ніколи з цього фетиша не роблю. Все тільки для своїх, чоловік 50 буде. Закінчимо ремонт і відзначимо далеко не першу шлюбну ніч", - поділився продюсер "На-На".

Що ж до 40-річної різниці у віці, то це не бентежить ані Ліліану, ані Барі.

"Різниця у віці мене не хвилює! Ніде в світі і ніколи нікому в голову не приходило вступати в шлюб в одному віці. Чоловік завжди був старший! А те, що шлюб не перший - так у Володимира Красного Сонечка було 800 жінок, що ж я, з однією не впораюся?!" – зазначив Алібасов.

До слова, від попередніх шлюбів Алібасов має двох синів. Першого він ніколи не бачив, а з другим має нормальні стосунки.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів