Уго Чавес подарував будинок дівчині з Twitter

31 травня 2012, 13:00

Президент Венесуели Уго Чавес подарував власний будинок 19-річній дівчині, яка стала тримільйонним "фоловером" його блогу у Twitter.

Про це пише "Gazeta.ua" з посиланням на "Milenio".

До дівчини на ім'я Наталія Вальдевільєсо завітав губернатор острову Маргарита, на якому вона мешкає, та вручив їй ключі від подарунку.

Щасливиця у відповідь зізналася у безмежній любові до національного лідера Уго Чавеса. Вона побажала йому одужання від раку та міцності духу. Президент привітав Наталію та побажав їй щастя.


Чавес, який страждає від раку, зробив щедрий подарунок дівчині з Twitter

До речі, попередній мільйон своїх "фоловерів" Чавес також відзначив презентом, хоча й набагато скромншим. 31-го серпня 2011-го року молодик, який вчасно підписався на Twitter керманича, отримав від нього новий комп'ютер.

Що ж до Наталії, то дім - не перший дарунок, за який вона вдячна Чавесу. Від народження дівчина мала ваду стегна, і у віці 7 років її прооперували "завдяки підтримці президента", пишуть "Noticias Venezuela".

"Я дуже тебе люблю, мій президенте! Добраніч! Надсилаю вам багато цілющих поцілуночків! Завжди в моєму серці!", - раніше писала Наталія у своєму Twitter.

Фото Reuters з сайту "The Telegtaph"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів