Зірку "Мемуарів гейші" підозрюють у проституції

1 червня 2012, 16:51

Китайську актрису Чжан Цзиі, відому ролями у фільмах "Мемуари гейші" та "Будинок літаючих кинджалів" звинувачують у проституції.

Одразу кілька видань написали, що актриса заробила 90 мільйонів доларів за те, що спала з високопосадовцями та багатіями, пише "The Daily Mail".

Скандал навколо Чжан Цзиі почався з того, що у 2007-му році один з найбагатших чоловіків Китаю Сю Мін розповів пресі, що домовився з актрисою про зустрічі за гроші. Кожне побачення з зіркою коштувало мільйон доларів.

Чжан Цзиі заробляла, продаючи себе?

Сю Мін також повідомив, що пізніше знайшов для дівчини й інших спонсорів. Серед них начебто був і впливовий член китайського політбюро Бо Сілай.


Актриса нібито на тих самих умовах зустрічалася з Сілаєм близько десяти разів, в період з 2007-го до 2010-го року.

Цікаво те, що саме у цей час в Чжан Цзиі був роман з ізраїльським магнатом Авівом "Віві" Нево. Парочка разом відпочивала, виходила на червоні доріжки та навіть збиралася одружитися. Проте весілля так і не відбулося.

Одна з найвідоміших ролей Цзиі - гейша у стрічці "Мемуари гейші"

Що ж до підозри у проституції, актриса обурена цим та спростовує усі компрометуючі чутки про себе.

А прес-секретар Цзиі надіслав до однієї англомовної газети листа. Він запевнив, що актриса не сприймає скандал серйозно, бо чим менше сперечатися, тим швидше люди втратять інтерес до інциденту.

Фото Reuters з сайту "Xin Msn" та кадр із фільму "Мемуари гейші" з сайту "Crunchyroll.com"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів