Аліна Завальська: Я ідеальна для чоловіка

5 червня 2012, 14:32

Молодша сестра Завальська з дуету "Алібі" вважає себе ідеальною дружиною для свого чоловіка – телеведучого Олександра Колодія.

Про це Аліна розповіла в інтерв’ю "E-motion".

За словами співачки, її чоловіка влаштовує абсолютно все.

"Я для нього ідеальна. Мені здається, що саме так і повинно бути у всіх парах. Адже якщо ти любиш людину, то в ньому все тебе влаштовує, все тобі подобається і нічого не хочеться змінювати", - каже Аліна.


"І чоловік мені ніколи не говорив, щоб я щось змінила у собі. Йому подобається абсолютно все", - додає молодша сестра Завальська.

Олександр кохає Аліну такою, як вона є

Дівчина запевняє, що коханий її навіть ніколи не критикує. Але, на відміну від своєї дружини, Олександр дуже любить спорт і за найменшої можливості ним займається.

"Він завжди знаходить на нього час, я навіть уявити не можу, як це він робить. І чесно кажучи, я ніколи не була прихильницею спортзалів. Для мене були пріоритетні більш творчі заняття, такі як бальні танці, хореографія", - розповідає Аліна.

"Але мій чоловік зробив так, щоб у мене самої виникло бажання піти саме до спортзалу. Правда, через роботу ходити разом з чоловіком у мене не часто виходить, але, тим не менше, йому приємно, що я туди ходжу", - каже співачка.

Нагадаємо, Завальська та Колодій взяли шлюб у вересні 2010-го року. Весільну подорож молодята провели у Греції.

Фото "E-motion"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів