Айшварія Рай не переймається зайвою вагою

5 червня 2012, 16:35

Зірка Болівуду Айшварія Рай запевняє, що не зважає на злі коментарі з приводу її зайвої ваги. Для актриси набагато важливіша цінність материнства, аніж голлівудські стандарти краси.

Про це індійська красуня розповіла Каті Осадчій в ефірі "Світського життя".

Нещодавно Айшварію Рай розкритикували за те, що вона уже кілька місяців не може скинути зайві кілограми після пологів. Втім, саму зірку це не засмучує.

"Звісно є певна кількість людей, які в першу чергу помічають таку дрібницю, як зайві кілограми. Але тих, хто усвідомлює справжню цінність материнства, значно-значно більше. Тому весь негатив просто зникає", - наголосила актриса, яка стала мамою у листопаді минулого року.


Так Айшварія вигладала на червоній доріжці Каннського фестивалю цього року

"Шоу-бізнес - це моя робота, яка мені дуже подобається, і я рада бути частиною цього світу. Усі ці кінофестивалі, і мода - я цим просто насолоджуюсь. Але не це визначає, хто я. Я не дуже переймаюся зайвою вагою. Завжди є купа професіоналів, готових тобі допомогти, усе підкорегувати, приховати", - зазначила колишня "Міс світу".

Рай також зізналась, що її не бентежить те, що вона постійно перебуває у центрі уваги інших людей.

"Коли ми знімаємо кіно в Індії, довкола дуже багато людей, цілий натовп. І ти поступово звикаєш до того, що хтось постійно вигукує твоє ім'я. Мене такі речі зовсім не хвилюють", - зазначила актриса.

Нагадаємо, торік 37-річна Рай вперше стала мамою. Вона народила дівчинку від свого чоловіка – болівудського актора та продюсера Абхішека Баччана.

Фото Reuters з сайту "Emirates 247"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів