Шевченко та Воронін знялися у кліпі до "Євро-2012"

7 червня 2012, 14:38

Українські зірки світового футболу Андрій Шевченко та Андрій Воронін знялися у відео російського співака Іраклія на пісню "Give it all to you".

Ця композиція є неофіційним гімном "Євро-2012", пише "Gazeta.ua".

Друзі-футболісти начебто попросили Іраклія написати неофіційний гімн до чемпіонату з футболу. Натомість вони погодилися знятися у кліпі до пісні.

Тож у зйомках відео взяли участь українські футболісти Андрій Шевченко та Андрій Воронін і російські - Роман Павлюченко, Юрій Жирков та Олександр Самєдов.


Сюжет для кліпу вигадав російський кліпмейкер Костянтин Черепков.

За сценарієм, на підземній парковці футболісти у класичних костюмах і смокінгах змагаються один з одним за дівчину, яку зіграла актриса Дарина Пульнер.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

"Щойно я почув про те, що буде написаний неформальний гімн "Євро-2012", у мене одразу народився сценарій для кліпу. Нам вдалося зібрати разом найкращих зірок російського та українського футболу. Нічого подібного в Росії ще не було. І це ще раз доводить формулу, що спорт, а особливо футбол, не має кордонів", - зазначив режисер кліпу.

Цікаво, що кросівки, у яких знімалися зіркові футболісти, і офіційний м'яч UEFA-2012 з їх автографами будуть розіграні на благодійному аукціоні.

Відео Klassnenkiy з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів