У Собчак знайшли понад 1,5 мільйона євро

11 червня 2012, 16:22

Під час обшуку квартири опозиціонерки Ксенії Собчак було знайдено півтора мільйона євро.

Тепер слідчим належить перевірити походження цих грошей, повідомляє сайт "Life News".

Як вже писав ТаблоID, оперативно-розшукові заходи по місцях проживання опозиціонерів проходять 11-го червня в рамках кримінальної справи про безлади на "марші мільйонів" 6-го травня.

Співробітники правоохоронних органів близько восьмої ранку завітали до помешкань лідерів протестного руху Іллі Яшина, Сергія Удальцова, Бориса Нємцова та Ксенії Собчак.


В апартаментах телеведучої знайшли велику суму грошей.

Поліція перекрила вхід до будинку Собчак

"При обшуку по всій квартирі знайдено близько 100 тисяч євро і доларів. У сейфі лежало ще як мінімум 1,5 мільйона євро. Гроші розкладені по різних конвертах. Загальна сума зараз підраховується. Для чого у квартирі напередодні нової опозиційної акції зберігалося стільки грошей, ще належить з'ясувати", - розповів один з тих, хто був у квартирі Собчак.

За словами співрозмовника, на деяких конвертах з грошима зроблені цікаві написи, які слідству також належить розшифрувати.

На одному з них, наприклад, є позначка: "За захід у Казані 32 000". Чи йде мова про якісь опозиційні акції або про виступи на корпоративах - поки не зрозуміло.

Як розповів один із присутніх у квартирі Ксенії, дівчина зустріла правоохоронців ледь не голяка.

Сама ж Собчак звинуватила слідчих у тому, що вони не дозволяли їй накинути на себе пристойний одяг.

"Це було принизливо. Мені не дали одягнутися. Крім того, поліцейські вилучили мої особисті гроші, і вперше в житті я буду просити у друзів в борг", - заявила Ксюша у своєму Twitter.

Крім того, телеведуча написала, що її річний заробіток складає понад 2 мільйони доларів.

"Я не маю права зберігати вдома гроші, якщо не довіряю банкам?" - обурилася Ксенія.

Нагадаємо, у понеділок зранку правоохоронці почали обшук помешкань опозиціонерів Бориса Нємцова, Сергія Удальцова та Ксенії Собчак. Перших двох на місці обшуку не було.

Фото "Life news" та з Twitter Собчак

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів