Волочкова пересувалася Україною на приватних літаках політиків

11 червня 2012, 17:00

Російська скандальна балерина Анастасія Волочкова ніколи не приховувала, що із задоволенням користується знаками уваги багатих чоловіків. Так, наприклад, під час гастролей Україною Настя пересувалася на приватних літаках місцевих політиків.

Про це балерина розповіла Катерині Осадчій у програмі "Світське життя".

В Україні Волочкова має кількох заможних кавалерів, які охоче допомагають танцівниці.

"Я не рахую чоловіків, я не можу рахувати емоції. Я просто вільна жінка, тому я дозволяю собі романтичні подорожі, романтичні історії. Вони дають мені життя", - каже балерина.


За її словами, на відміну від інших, Анастасія не приховує свою жагу до чоловіків.

"Я просто можу сказати, що є люди, які намагаються це приховати і зробити вигляд, що у житті всі такі ангели. Я - не ангел. Я дозволяю радіти собі, я емоційна людина. Я не можу без близькості. Без чоловічої уваги я дійсно не уявляю свого життя", - підкреслила Волочкова.

Хоча Настя має купу залицяльніків, про екс-чоловіка Вдовіна теж не забуває

Крім того балерина розповіла, як українські олігархи всіляко їй догождають.

"Доставляли мені літаки приватні з кошиками квітів. Це вже не первинно у моєму житті. Але мені було дуже приємно. Я люблю знаки уваги. Я люблю, коли за мною надсилають дуже красиву машину і в ній знаходиться сюрприз", - зазначає Анастасія.

"До речі деякі політики вашої країни допомагали під час мого туру, розуміючи, що у мене концерти щодня і я не можу величезну кількість кілометрів проїхати на машині так, щоб не втомитися і встигнути до концерту, вони дійсно виручали приватними літаками. Це було не заради задоволення або якогось приколу, це була реальна людська підтримка, яку я не зможу забути", - поділилася Волочкова.

Раніше балерина вже казала, що в Україні в неї є два шанувальника, один з яких подарував їй каблучку з діамантом у 20 каратів.

Фото з Twitter Волочкової

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів