Таран схудла на футболі

13 червня 2012, 10:53

Телеведуча Лідія Таран, як, мабуть, і більшість українців вболівала за українську збірну у матчі проти шведів. Ліда так нервувала, що навіть схудла на пару кілограмів та зірвала голос.

Про це ведуча розповіла "Дусі".

За словами Ліди, вона давно так сильно не хвилювалася, як під час гри українців зі шведами.

"Я дивилася матч з друзями у пабі біля фан-зони. Давно так не нервувала - напевно, втратила пару кілограмів, поки дивилася. Вважаю, що це дуже корисна справа - дивитися футбол, це позитивно позначається на вазі. Бар, звичайно, на мені не заробив, бо на нервовому ґрунті зовсім не хотілося їсти", - поділилася Таран.


Лідія розповіла, що у них з друзями є оригінальна прикмета стосовно футболу.

"Якщо я стаю однією ногою на стілець і намагаюся підскочити до стелі - і ми забиваємо гол, то мені довелося в такій позі провести фактично весь матч. Тож можна сказати, що я не сиділа за столом, а якось парила у повітрі. І таким чином теж посприяла другому голу Андрія Шевченка", - розповіла телеведуча.

Ліда радить вболівати з метою схуднення

"Ще я зірвала голос, і в цьому сенсі перегляд "Євро-2012" погано позначається на людях, які працюють голосом. Не кричати було нереально, не підтримати команду було неможливо - безумовно, це не ті вібрації, які були на стадіоні, але я вважаю, що і наші емоції теж передавалися футболістам, тому команду потрібно було підтримувати всюди", - зауважила екс-дружина Доманського.

Ліда зазначила, що наступний матч дивитиметься у тому самі пабі, бо міняти фартове місце – погана прикмета.

"Мені доведеться піти в той же паб, зайняти той самий стілець, стати на ту саму ногу і надіти те саме вбрання, щоб все не зіпсувати", - сказала Таран.

"Я навіть їжджу з прапорцями на машині, і збираюся купити наклейки на дзеркала, і радію, і пишаюся нами. Хоч всі кажуть, що футбол - не інтелектуальна гра, але це єдине, що об'єднує нашу скорботну націю", - резюмувала телеведуча.

Фото прес-служби з сайту "Гламурчік"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів