Лобода про "плагіат": Це ідея всього світу

13 червня 2012, 17:31

Співачка Світлана Лобода пролила світло на ситуацію із так званим плагіатом. Як виявилося, ідея її нового кліпу до "Євро-2012" не вкрадена, а запозичена у всього світу.

Про це Свєта розповіла в ефірі програми "Сніданок з 1+1".

Як відомо, після виходу в світ нового відео Лободи на пісню "What About You", співачку звинуватили у плагіаті.

Втім, Світлана пояснила, яким чином і в кого запозичила ідею зі співаючими айфонами.


"Ця ідея була використана у багатьох фільмах та у трьох кліпах: американському, європейському та ще в одному кліпі маловідомої шведської виконавиці. Коли ми побачили цю відео-роботу, ми прийняли рішення, що вона нам дуже підходить", - розповіла Свєта.

Ця ідею була використана щонайменше у 4-х відео

"Ми почали шукати можливість, яким чином з цією відеороботою домовитися, щоб цю ідею запозичити та використати у нашому відеокліпі. Коли ми знайшли можливість достукатися до цих людей, вони сказали, що не мають права на цю ідею, тому що це ідея всього світу", - зазначила Лобода.

Виявилося, що у попередників Світлани, які також використали ідею з айфонами, немає авторських прав.

"В них немає авторських прав, тому що вони кажуть, що це вже було давно, що "ми теж запозичили, тому ви можете спокійно використовувати права і навіть не хвилюватися з цього приводу", - зауважила співачка.

Нагадаємо, нещодавно Лобода презентувала відео до "Євро-2012", у якому знялися зірки українського та російського футболу. Але дехто з музичних поціновувачів побачив у кліпі Світлани плагіат.

Стоп-кадр з відео Ello на YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів