Путін носить годинник за 500 тисяч доларів

14 червня 2012, 15:42

Президент Росії Володимир Путін має колекцію годинників загальною вартістю 22 мільйони рублів (близько 700 тисяч доларів). Найдорожчий хронометр Володимира Володимировича коштує у 6 разів більше, ніж його офіційний річний заробіток.

Про це повідомили лідер Російської опозиції Борис Нємцов та член російського демократичного руху "Солидарность" Леонід Мартинюк на радіо "Эхо Москвы".

Мартинюк записав відеоролик, у якому продемонстрував, мабуть, всю годинникову колекцію президента Росії.

"Задекларувавши офіційний дохід за 2011-й рік - 3 мільйони 662 тисяч рублів, Путін має колекцію годинників загальною вартістю 22 мільйона рублів, що складає шість його річних зарплат", - пише Нємцов.


Справжньою сенсацією стало те, що Путін носить один з найдорожчих у світі годинників бренду "A.Lange & Sohne Tourbograph".

Такий годинник прикрашає зап'ястя російського лідера

Як зазначає Нємцов, російська преса і раніше писала про цей годинник на руці президента. Втім, ніхто не наважився назвати його вартість – 16 мільйонів рублів, тобто 500 тисяч доларів.

Нємцов додає, що публікація про годинник Путіна на "Эхо Москвы" викликала великий резонанс у західній пресі. Але російські ЗМІ майже не відреагували.

"Вочевидь, інформація про те, що тільки один годинник Путіна коштує 6 річних його офіційних доходів (!) російській пресі мало цікава. Свобода слова доведена до досконалості, так само, як досконало виглядає у цій ситуації Державна Дума", - написав лідер російської опозиції у своєму Live Journal.

Нагадаємо, у 2009-му році Путін подарував свій годинник за 6 тисяч доларів звичайному слюсарю.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

Відео Леоніда Мартинюка з YouTube та ілюстрація з Live Journal Нємцова

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів