Наталія Крачковська втрачає зір

14 червня 2012, 17:13

Зірка радянського кіно Наталія Крачковська вважає, що треба харчуватися екологічно чистими продуктами та радить берегти здоров'я змолоду. Ця тема особливо актуальна для актриси тепер, коли вона втрачає зір після інсульту.

Про це Крачковська розповіла в одному з телешоу, пише "Экспресс-газета".

73-річна Наталія Крачковська, відома ролями у фільмах "12 стільців" та "Покровські ворота", намагається стежити за свої харчуванням.

"Давайте не будемо йти на поводу у законодавчої моди, а будемо їсти так, як їли раніше, коли ковбаса пахла ковбасою, м'ясо було без всяких накачувань, і все це було дивно смачним. Згадаймо про це, навчимося жити на нашій землі, яка завжди славилася своєю красою і хлібосольністю", - закликає Наталія Леонідівна.


Одна з найвідоміших ролей Крачковської - Уляна Андріївна у фільмі "Іван Васильович змінює професію"

Актриса, яка два роки тому перенесла інсульт, наголошує, що здоров'я треба берегти заздалегідь.

"Бережіть здоров'я змолоду, воно вам дуже знадобиться, намагайтеся, щоб екологія була правильною, розумною, для того, щоб не хворіли люди всілякими безглуздими захворюваннями і алергіями. Бережіть свою землю, вона вас годує і годуватиме завжди, вона - головне у нашому житті", - сказала Крачковська.

За словами актриси, сама вона купує продукти на ринку. Дієти Наталія Леонідівна не дотримується, але намагається не їсти після 6-ї вечора. Вона також не вживає жирного і мучного.

Втім, роки та хвороби дають про себе знати, і це негативно позначається на роботі актриси.

"На зйомках не буваю, оскільки я погано ходжу зараз, яскраве світло мені не бажане, оскільки після інсульту я бачу тільки одним оком. Та останнім часом навіть і пропонувати припинили", - поділилася Крачковська.

"Я своє в кіно вже зіграла, і сподіваюся, що мої картини дивляться. Але я не пішла з цього світу, я в ньому. Я граю у виставах і вважаю, що для мене цього достатньо. Я у формі, затребувана, любима глядачами, і тією ж любов'ю плачу їм", - додала актриса.

Нагадаємо, у червні минулого року Крачковська перенесла операцію на серці.

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів