Шведську принцесу обікрали на $120 тисяч

15 червня 2012, 12:45

Шведську принцесу Крістіну, яка є сестрою короля Карла XVI Густава, обікрали. З будинку 68-річної жінки винесли ювелірних виробів на суму у понад 120 тисяч доларів.

Про це повідомляє "Lenta.ru" з посиланням на "The Local".

Злодієм виявився 19-річний молодик, який був вхожий до будинку сім'ї принцеси. Він уже зізнався у злочині.

Хлопцю винесли звинувачення у крадіжці з обтяжуючими обставинами.


За наявними відомостями, молодий чоловік (його ім'я не називається) приїхав до Швеції у 2010-му році, а пізніше познайомився з родиною принцеси Крістіни. Вона та її чоловік, Торд Магнусон, взяли юнака як родича і стали часто проводити час разом.

У квітні 2012-го року молодий злочинець викрав ключ від сейфа з коштовностями.

Принцеса Крістіна поставилася до молодого злодія як до родича

У травні він кілька разів навідувався до хати принцеси і здійснював крадіжки ювелірних виробів. Зникнення прикрас виявив чоловік принцеси, якому незабаром в усьому зізнався сам молодий злодій.

Серед викраденого виявилися каблучки, браслети та інші прикраси, а також тіара вартістю майже 50 тисяч доларів. Після того, як зловмисник вкрав тіару, він чомусь викинув її у річку.

Водолази вже обшукали дно річки у Стокгольмі, проте тіару знайти не змогли.

Велику частину решти прикрас, як зазначає видання, молодий чоловік продав за 1300 доларів двом торговцям марихуаною. Він дав поліції опис дилерів, але на їхній слід поки вийти не вдалося.

Усі викрадені прикраси належали особисто принцесі Крістіні - вони дісталися їй у спадок від матері, принцеси Сибілли, і Густава VI Адольфа, попереднього короля Швеції.

Фото AP з сайту "Royalty in the News"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів