Чоловік вмовив Пугачову зробити аборт

15 червня 2012, 15:14

Примадонна російської естради Алла Пугачова останнім часом приголомшує відвертими зізнаннями. Нещодавно співачка розповідала про секс з чоловіком Максимом Галкіним, а тепер зізналася, що колись давно зробила аборт.

Про одкровення Алли Борисівни пише "Delfi.ua" з посиланням на журнал "Сноб".

Як виявилося, ще за часів активної гастрольної діяльності Пугачовій довелося піти на серйозний крок – позбутися дитини. Причому, саме чоловік співачки, Євген Болдін, вмовив її це зробити.

"Це, звичайно, не відмолити ніколи. Я була вагітна, і треба було на два місяці їхати в Індію. Вже не можна було скасувати гастролі, і мій чоловік, Женя Болдін, почав мене вмовляти. Казав, не варто залишати дитину, хіба мало що, ми стільки ліків пили..." – поділилася Примадонна.


Зараз Алла Борисівна має 5-й шлюб із Максимом Галкіним, який їй у сини годиться

"Я потім зрозуміла, що йому просто дитина не потрібна була. Я вже на великому терміні зробила аборт, і це було жахливо. Я переживала та переживаю і досі. Після цього Бог мені не дав дітей, образився - не дав", - сказала Пугачова.

Нагадаємо, Алла Борисівна має єдину дитину – доньку Крістіну Орабакайте, яку народила від першого чоловіка – литовця Міколаса Едмундаса Орбакаса.

Євген Болдін був не лише третім чоловіком співачки, а ще й її продюсером та концертним директором.

Фото "Delfi.ua"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів