Болдуїн почубився з фотографом та пограв у привида

20 червня 2012, 11:00

Вівторок, 19-те червня, став дуже багатим на події для голлівудського актора Алека Болдуїна.

По-перше, він прогулявся в суд за шлюбною ліцензією, по-друге, зчепився зі співробітником "NY Daily News", по-третє, придумав вбрання "антипапарацці" з простирадла.

Про всі ці пригоди пише "TMZ".

До будівлі нью-йоркського суду 54-річний Болдуїн та його наречена-йогиня Хіларія Томас завітали вранці. Узявши там ліцензію на одруження, закохані вийшли, аж тут тут їх перестріли фотографи.


Як розповів один із папарацці, Маркус Сантос, актор закричав до них із колегою, щоб вони відійшли. Чоловіки буцімто послухалися, але Болдуїн посунув за ними, почав штовхатися та вдарив Сантоса в підборіддя.

Болдуїн дав стусана папарацці?

Фотограф поскаржився на зірку до поліція, яка наразі й розслідує інцидент.

Утім за словами джерел, наближених до актора, все було не так: Сантос практично вдарив Болдуїна своєю камерою, й Алек просто відштовхнув його, але ж не бив.

"Цього ранку "фотограф" ледь не вперіщив мене в обличчя своєю камерою.#усіхпапараццітребапопритоплювати", - поділився свіжими враженнями Болдуїн у своєму Twitter.

На щастя для фотографів, актор усе ж вирішив протидіяти їм у більш мирний спосіб. Того ж дня він пройшовся вулицями Нью-Йорка, напнувши на себе біле простирадло, наче те хлоп’я, що грає в привида.

Фото Reuters з сайту msn.news, принтскрін з "TMZ"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів