Дочка американського VIP-чиновника побралася з жінкою

25 червня 2012, 13:06

Дочка колишнього віце-президента США Діка Чейні взяла шлюб зі своєю давньою подругою.

Це сталося в п'ятницю, 22-го червня, пише "Lenta.ru" із посиланням на "CNN".

Мері Чейні та її партнерка Хізер По зареєстрували стосунки у Вашингтоні, де одностатеві шлюби були легалізовані у 2009-му році.

Екс-віце-перзидент Америки Дік Чейні та його дружина зазначили, що їх дуже тішить той факт, що Мері та її подруга Хізер змогли скористатися можливістю взяти шлюб.


Роман дочки Чейні з подружкою триває вже понад 20 років. Пара виховує сина і дочку.

Жінки побралися після 20 років стосунків

Про нетрадиційну сексуальну орієнтацію дочки політика було відомо ще під час першої кампанії її батька у 2000-му році. Проте сім'я Чейні відмовлялася обговорювати деталі особистого життя будь-кого зі своїх близьких.

Колишній віце-президент висловлювався за легалізацію одностатевих шлюбів. Однак він зазначав, що прийняття цього закону має залишатися на розсуд влади кожного американського штату.

До слова, крім столичного округу Колумбія, одностатеві шлюби легалізовані у Коннектикуті, Айові, Массачусетсі, Нью-Гемпширі, Вермонті та Нью-Йорку.

У штаті Вашингтон легалізовані одностатеві союзи, які офіційно не називаються шлюбом. Закон про легалізацію одностатевих шлюбів в цьому штаті буде винесено на референдум.

Фото Reuters з сайту "En Starz"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів