Елтон Джон замовив киянам троянди та телевізор

28 червня 2012, 12:31

Британський співак Елтон Джон та американський гурт "Queen" максимально спростили свої умови приїзду до Києва з метою дати благодійний концерт. Так, сер Елтон захотів лише троянди і телевізор, а рокери замовили обережного водія.

Про це пише "Комсомольська правда в Україні".

Як відомо, 30-го червня Елтон Джона та "Queen" з Адамом Ламбертом виступлять в Києві на запрошення фонду Олени Пінчук "АнтиСНІД".

Крім того, що артисти співатимуть безкоштовно, вони ще й виявилися невибагливими у своїх райдерах.


Серу Елтону знадобиться простора комфортабельна гримерка, в кожній кімнаті якої має бути по 6-8 фікусів. Температура у приміщенні має бути 18-20 градусів, а освітлення - приглушене.

У кімнатах повинні бути композиції з троянд та в жодному разі не мають бути хризантеми, лілеї, гвоздики та ромашки.

Елтон Джон віддає перевагу трояндам

Також зірці знадобиться у гримерці телевізор: Елтон Джон - футбольний фанат і має намір дивитися перед концертом матчі. До речі, цілком імовірно, що легенда поп-музики залишиться в Києві ще на день, щоб насолодитися фіналом "Євро-2012".

Вимоги групи "Queen" теж не з розряду нездійсненних. Цікаво,що після відвідування України у 2008-му році, в райдері колективу з'явився пункт, згідно з яким музикантів повинен везти обережний водій.

Зірки для українців підготували повноцінні півторагодинні програми і кілька сюрпризів. Цілком імовірно, що Елтон Джон і Queen виконають спільну пісню.

Нагадаємо, безкоштовний концерт відбудеться 30-го червня о 20-й.

Фото AP з сайту Scotsman.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів