БЮТівець вдарив співробітника ДАІ

5 липня 2012, 13:15

Депутат від фракції БЮТ Валерій Бабенко вдарив кулаком в обличчя співробітника ДАІ.

Інцидент стався в Києві, біля Українського дому, ввечері 4-го липня, повідомляє "УНІАН".

Автомобіль "Mitsubishi Outlander XL", що належить Бабенку, під’їхав до Українського дому та зупинився на повороті з Володимирського узвозу на Європейську площу.

Сержант міліції, підійшовши до водія, представився та попросив переставити небезпечно припарковану машину в інше місце.


Натомість водій у грубій формі відмовився виконувати законне розпорядження працівника ДАІ та почав комусь телефонувати.

Помітивши конфліктну ситуацію, до автівки підійшов старший лейтенант міліції. Офіцер відрекомендувався та попросив водія позашляховика надати документи для перевірки.

За мить до авто підійшов чоловік, який представився народним депутатом України та власником транспортного засобу. Тоді старший лейтенант міліції пояснив депутату ситуацію та поросив переставити авто.

"У цей час хлопець, який керував автомобілем, почав кричати, що його працівники міліції катували і застосовували фізичну силу. Після цього народний обранець Бабенко Валерій Борисович, без будь-яких пояснень, ударив кулаком ДАІшника в обличчя", - йдеться у повідомленні міліції.

Згодом з’ясувалося, що водієм "Mitsubishi" є 22-річний син парламентарія.

Потерпілого державтоінспектора госпіталізували. За попереднім діагнозом, у нього садно обличчя зліва та закрита черепно-мозкова травма.

Факт протиправних дій народного депутата зареєстрований у Шевченківському РУ ГУМВС України в місті Києві. Працівники слідчо-оперативної групи на місці події провели ряд першочергових слідчих дій.

Фото з сайту Верховної Ради

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів