Суркіс штрафував Мілевського та хоче продати Алієва

9 липня 2012, 15:00

Президент футбольного клубу "Динамо" Ігор Суркіс не приховує, що частенько штрафував форварда Артема Мілевського та хоче продати півзахисника Олександра Алієва.

Про причини цього Суркіс розповів Каті Осадчій у програмі "Світське життя".

За словами Суркіса, Мілевський не розуміє, що коли закінчиться футбол, про нього ніхто не згадає, бо він не зробив собі ім’я.

"Мілевського я штрафував. І багато, і часто, і тривалий час. Для нього, вочевидь, тусовки важливіші, ніж гроші. Але він не розуміє одну єдину річ: футбол закінчується, йому скоро 29 вже, і коли він не буде гравцем, то ніхто не буде звертати уваги Мілевський це чи не Мілевський", - запевняє президент "Динамо".


"Бо у футболі треба собі ім'я завоювати. Так як Шевченко, Шовковський, Блохін той же. Я думав спочатку по молодості. Зараз подорослішав..." – зауважив Суркіс.

Що ж до того, що Артем одразу після групового етапу "Євро-2012" полетів відпочивати на Ібіцу, Суркіс нічого проти не має: законна відпустка.

"Карати його можна тільки тоді, коли він з'являється у громадських місцях, коли йде чемпіонат, коли треба відпочивати і готуватися до наступного матчу. А те, що він під час законної відпустки полетів на Ібіцу, хоч на Місяць, - це його особисте право", - сказав президент футбольного клубу.

Мілевський веде активне світське та нічне життя

Суркіс уточнив, що окрім Мілевського, у таблоїдах часто бачить голкіпера Олександра Шовковського, але той не дає привід його штрафувати.

"Я завжди кажу, що коли ти йдеш кудись, ти повинен розуміти, яку команду представляєш. Ось Шовковського не штрафував, не було випадків. Ми ж не можемо замкнути їх вдома. Зрозумійте, вони молоді хлопці і у них є потреби фізіологічні. Знайомитися з кимось, з кимось зустрічатися, любити", - додав Суркіс.

До того ж, президент "Динамо" зізнався, що не проти продати друга Мілевського, Сашка Алієва до іншого футбольного клубу, якщо будуть хороші пропозиції. Причиною цього є поганий характер Алієва.

Стоп-кадр з відео "ТСН" та фото "Delfi.ua"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів