Вікторія Бекхем: Я – сама собі конкурентка

10 липня 2012, 16:25

Співачка, дизайнерка, багатодітна мама та жінка футболіста Вікторія Бекхем розглядає моду як хобі та змагається не з іншими дизайнерами, а лише сама з собою.

Про це пише "Contact Music" із посиланням на журнал "British Airways".

"Це моя пристрасть, те, чим я завжди хотіла займатися. Я знайшла галузь, у якій я можу позмагатися, у свій скромний спосіб", - зазначила Бекхем.

Вікторія усвідомляє, що попереду в неї довжелезний шлях, і захоплюється видатними дизайнерами, не намагаючись кидати їм виклик.


"Я дуже поважаю великих дизайнерів, таких людей як Міучча Прада. Я в захваті від того, що вона робить. Але я не вважаю, що змагаюся з нею або з кимось іншим. Мій єдиний суперник – це я сама, і моя колекція з попереднього сезону", - пояснила Вікторія.

Вікторія Бекхем щоразу кидає виклик самій собі

"Я не планувала створювати великий бренд чи бізнес. Я збиралася займатися дизайном, мати простір для творчості. Ось що мені подобається. Я люблю моду. Це моє хобі, яке перетворилося в успішний бізнес. Звісно, я мушу тяжко над ним працювати. Я рано на ногах, і більшість ночей також", - зізналася вона.

Як відомо, в 2011-му Бекхем стала переможницею "British Fashion Awards", втерши носа Стеллі МакКартні й таким відомим брендам як "Burberry" та "Gucci".

Нещодавно ж Вікі повернулася до співів, знов об’єднавшись зі своїми колишніми колежанками зі "Spice Girls" заради нового шоу.

Фото Reuters з сайту "The Times Of India"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів