Вольнова порадила, як вдягатися на пляж

11 липня 2012, 10:55

Світська левиця Світлана Вольнова поділилася порадами з приводу того, які купальники варто вдягати на пляж цього року.

Про це пише "Story".

"Обираючи купальник, важливо розуміти, що тут, як і при виборі сукні, є різні варіанти згідно часу і місця", - почала Вольнова.

"Якщо це ранковий похід на пляж, то сюди більше підійде роздільний ягуаровий купальник із золотими ниточками. Якщо це вечір, то це чорний мінімалістичний закритий купальник у стилі "Versace", - радить Світлана.


За словами світської діви, до чорного купальника можна додати аксесуари, але дуже обережно, щоб не перекреслити розкішний образ.

Вольнова поділилася трендами цього сезону

"Якщо ж на пляжі прохолодно, не зайвими будуть шльопанці і маленький халатик. Також вітається крислатий капелюх", - зазначає Вольнова.

Епатажна телеведуча також підкреслила, що якщо засмаги немає, то білий купальник надягати не варто.

Крім того, потрібно також розуміти переваги і недоліки своєї фігури і правильно з ними поводитися.

"Якщо у дівчини маленькі груди, то неправильно підібраним купальником їх можна взагалі вбити. Ну і, звичайно, якщо дівчина запустила свою фігуру і цілий рік налягала на солодощі, то жодний правильно підібраний купальник їй не допоможе", - зауважує білявка.

Вольнова також додала, що високі підбори не варто вдягати на пляж. Мовляв, якщо ви йдете засмагати на яхту - там вітаються тільки босі дівчата з доглянутими п'ятами.

Фото з Facebook Вольнової

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів