Пісню Глюкози нелегально використали для іграшок

17 липня 2012, 11:35

У Санкт-Петербурзі було конфісковано партію м'яких іграшок, які виконують пісню "Невеста" російської співачки Глюкози.

Про це повідомляє "Life News".

Партія більш ніж у півтори тисячі ведмедиків, песиків та курчат, які співають "Невесту", автором якої є продюсер Максим Фадєєв, була вилучена представниками Санкт-Петербурзької митниці.

Фахівці визнали поставку китайських іграшок контрафактною, бо перевізник не мав документів, що дозволяють використовувати контент співачки.


"Щоб переконатися в тому, що дані дитячі іграшки виробляються і перевозяться незаконно, ми звернулися до автора використовуваної композиції Максима Фадєєва. З'ясувалося, що авторські права були порушені, а товар є контрафактним. Тому нами було прийнято рішення затримати вантаж", - - розповів представник митниці.

Крім того, ці іграшки, на думку митників, можуть становити небезпеку для дітей, бо вироблені з низькоякісного матеріалу та мають різкий запах.

До слова, саме цей факт найбільше шокував Наталю Іонову, більше відому під псевдонімом Глюкоза.

"Нехай виробники використовували незаконно мою пісню, але як можна робити іграшки з ризиком для здоров'я маленьких?! У мене дві доньки, які регулярно грають з ляльками. Навіть страшно уявити, що комусь з малюків могла дістатися така "невеста"! " – зауважила співачка.

Санкт-Петербурзька митниця порушила справу про адміністративне правопорушення.

Після адміністративного розслідування матеріали справи будуть направлені до Арбітражного суду для прийняття рішення про конфіскацію товару і його подальше знищення.

Фото "Life News"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів