Сталлоне винний у смерті сина?

17 липня 2012, 17:31

Небіж голлівудського актора Сильвестра Сталлоне Ед Філіт звинуватив дядька у смерті його сина Сейджа Сталлоне, якого днями знайшли мертвим.

Філіт вважає, що 36-річний Сейдж міг би бути ще живий, якби батько приділяв йому трохи більше уваги.

Про це пише "ТСН" з посиланням на "The Daily Mail".

18-річний небіж Сталлоне залишив гнівне повідомлення на сторінці актора у Facebook. Хлопець звинуватив дядька у тому, що він та його дружина Дженніфер Флевін останніми роками ігнорували Сейджа.


Небіж привітав пані Флевін з тим, що їй, нарешті, вдалося розвалити сім'ю Сталлоне, про що вона так давно мріяла.

За словами Філіта, режисерові Сейджу Сталлоне була необхідна підтримка батька, якої він так і не дочекався.

"6-го липня Сейдж зателефонував тобі, щоб привітати з днем народження. І що ти зробив? Не зняв слухавку, а потім навіть не спромігся передзвонити. А це все, що було потрібно Сейджу, - трохи уваги з боку свого батька", - написав небіж Сталлоне.

"Я підозрюю, що вам плювати на те, що сталося, але від пильної уваги громадськості вам не сховатися. Мене від вас нудить", - написав підліток на Facebook.

Ед Філіт є сином зведеної сестри Слая - Тоні Енн. Він написав, що як тільки колишня модель Дженніфер Флевін вийшла за його дядька, то захотіла стати єдиною родиною для нього.

"Подивимося, Дженніфер, як сильно ви йому будете потрібні після того, що трапилося", - зі злістю написав молодий чоловік.

Втім, через деякий час хлопець видалив свій пост, заявивши журналістам, що погарячкував.

"Я перебував на межі нервового зриву і написав своє повідомлення буквально за пару хвилин. Так, у мене як і раніше є претензії до дядька, але мені не варто виносити їх на публічне обговорення", - сказав Ед.

Нагадаємо, мертвого Сейджа Сталлоне знайшли у його квартирі неподалік від Голлівуду 13-го липня.

Американські таблоїди припускають, що тіло могло пролежати там щонайменше чотири дні, а то й навіть тиждень. Сейдж помер незадовго до власного весілля.

Фото AP з сайту "Black Americanweb"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів