Власенко отримав хімічний опік ока

18 липня 2012, 11:33

Адвокат Юлії Тимошенко Сергій Власенко, якого днями облили зеленкою, отримав хімічний опік правого ока.

Такий діагноз поставив лікар-окуліст, повідомляє "ТСН".

Після інциденту із обливанням зеленкою Власенко звернувся по допомогу до міліції та лікарів. Чітку відповідь надав лише фахівець-окуліст, який констатував хімічний опік правого ока.

"Якби я не був учора в окулярах, я би, напевно, зараз вас не бачив", - заявив депутат журналістам.


Адвокат Тимошенко каже, що нападниця цілила йому просто в очі. А на фотографіях уже впізнав дуже схожу на свою кривдницю дівчину – активістку організації "Молоді регіони" Марію Столярову.

"Ця дівчинка дуже подібна на ту, яка це зробила", - повідомив Власенко.

Власенка від тяжких наслідків врятували окуляри

Втім, він не впевнений на сто відсотків.

"Я ж не харківський лікар, щоб лікувати по документах. Мені треба людину побачити. Я бачив фото, дуже подібна людина", - уточнив він.

Після нападу з депутатом уже спілкувалася харківська міліція. Власенко також відніс заяву до Генпрокуратури.

Депутат вважає, що має бути порушена кримінальна справа за звинуваченням у завданні шкоди здоров'ю народного депутата України. Санкція за цей злочин - до 5 років в'язниці.

Міліціонери запевняють, що розшукують свідків і підозрювану, на котру вказує депутат. Лише коли опитають усіх, зможуть вирішити, чи порушувати справу.

Власенко ж, хоч і звернувся до правоохоронців, переконаний: його кривдницю не покарають, бо вона діяла під прикриттям та на замовлення влади.

Сама ж підозрювана виступила із заявою, що в той день була на роботі та ніякої шкоди Власенкові не заподіювала, а за наклеп може звернутися до суду.

Фото "Mediaport"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів