Розинська знову судиться з ДАІ

18 липня 2012, 13:00

Скандальна телеведуча Наталія Розинська ніяк не залишить ДАІ у спокої. Цього разу вона подала позов проти першого заступника начальника ДАІ Володимира Рєзнікова.

Причина позову - небажання Рєзнікова відповідати на інформаційний запит Наталії та її друга-юриста Ростислава Шапошникова, пише "Сегодня".

За словами Розинської, на засідання Апеляційного суду з її справи почали ходити співробітники "Кобри".

"На перше засідання прийшли 25 працівників "Кобри", у формі і при табельній зброї. На решту засідання вони теж ходять - по 7-10 чоловік, я і мої захисники починаємо почуватися некомфортно. Я вважаю, що мене і моїх адвокатів намагаються залякати. І як повинен поводитися при цьому суддя?" – обурюється Наталка.

Тому журналістка разом зі своїм адвокатом надіслали запит про те, чому правоохоронці у робочий час ходять на суди до Розинської.

Невгамовна Розіта знову судиться

"Але Рєзніков ніяк не відповів на запит - ні через 5, ні через 10, ні через 15 днів. Нас це глибоко образило, і ми подали в суд - змусимо його в судовому порядку виконувати закон. Я вважаю, цим самим він підставив Раду, підставив президента Віктора Януковича і розмазав по стінці хороший, взагалі-то, закон, про доступ до публічної інформації", - зазначає Розіта.

Також Наталка розповіла, що її наречений Микола Мельниченко має інформацію про те, що судді Сальниковій заплатили за обвинувальний вирок 25000 доларів. Причому - саме за наказом керівництва "Кобри".

"Буду наступного тижня у Брюсселі розповідати єврочиновникам, що коїться у нас в країні. Я хочу цим позовом подати приклад - адже якщо 45 мільйонів українців подадуть до суду на таких, як Рєзніков - система просто не витримає. Ми змусимо їх поважати себе", - говорить Розинська.

Нагадаємо, 28-го травня Голосіївський райсуд Києва позбавив Наталку права керувати транспортним засобом на 1 рік.

Фото "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів