Бльоданс про сина: Ми щасливі на одну хромосому більше

19 липня 2012, 12:10

Російська акторка Евеліна Бльоданс уперше розповіла про, що її 3-місячний синок Семен має синдром Дауна.

43-річна зірка та її чоловік Олександр Сьомін запевняють, вони надзвичайно щасливі зі своїм малям.

Свою заяву та фото крихітки Евеліна розмістила своєму Live Journal.

"Попереджаючи всі "співчуття", "сум", "смуток" та "підтримку"… Будь ласка, нічого цього не треба! І подібні коментарі будуть видалятися холоднокровною тримісячною Семеновою рукою!))", - написала актриса, пояснивши, що ані вона, ані чоловік, ані син не потребують усіх цих, хай навіть щирих, "сентиментальностей".

"У це багатьом важко повірити, але ми щасливі. І щасливіші за всіх, як мінімум, на одну хромосому)… І говоримо про це свідомо, спеціально, щоб іншим, поки що сліпим батькам, показати, що таке любов без умов, і як наші суспільні страхи можуть стати найсправнішим особистим щастям!", - додала Евеліна.

Евеліна Бльоданс: "Ми щасливіші за всіх, як мінімум, на одну хромосому"

Про те, що їхнє маля буде особливим, Бльоданс та Сьомін дізналися задовго до його появи на світ, розповіли вони в інтерв’ю журналові "7Дней".

На вмовляння медиків перервати вагітність пара не пристала. Як пояснив їм тоді Сьомін, вони повністю в руках Господа, тож йому і вирішувати, якою буде дитина. Коли ж хлопчик народився, батьки ридали від щастя, а лікарі ж поводилися "мов хтось помер", а потім запитали, чи новоспечені батьки його забиратимуть.

"У Сьоми на потиличці є червоненькі плямочки. Ми не могли збагнути, що це таке. Лікарі говорили, що це мине, але ніяк не проходило. Аж тут його оглянула нова лікар і каже: "Ну, це ж у нього "поцілунок лелеки". Ви так хотіли цю дитину, що лелека його дуже міцно тримав…", - розповідає Евеліна.

Свого малюка Бльоданс та Сьомін не довіряють жодним нянькам. Іще в реанімації, де спершу перебувало хлоп'я, зірка почала годувати його грудьми. З московської квартири подружжя перебралося жити за місто, де актриса уже облаштувала 10 соток городу та замислюється про курей.

Евеліна та Сергій відмовилися переривати вагітність та ридали від щастя, коли Семен народився

"…Ми з Евеліною виробили для себе формулу: любов без умов. Бо всі говорять про любов, але мовчки мають на увазі якісь "якщо". Якщо здоровий, якщо вродливий, якщо багатий, якщо розумний…", - каже Олександр.

"…Узагалі ми вже починаємо підозрювати, що нам здорова дитина не надто й потрібна була. А потрібна була саме така. Вочевидь, окрім як у нашу сім’ю його Господу нікуди було послати – а ми його зможемо виховати", - говорить чоловік.

Подружжя сподівається дати приклад іншим батькам, щоб у них ніколи не виникло запитання, чи залишати "не таку" дитину, якщо вони так само стоятимуть перед "інквізиторами в білих халатах" із "траурним виразом обличчя".

На одному ж спільному малюкові Евеліна та Олександр зупинятися не збираються, в планах у них колись народити Семенку ще й сестричку Лізу. Як відомо, від попереднього шлюбу Бльоданс також має 18-річного сина Миколу.

Фото "7Дней"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів