Волочкова зірвала гастролі в Євпаторії

19 липня 2012, 14:10

Російська балерина Анастасія Волочкова відмовилася виступати в Євпаторії. Організатором концерту танцівниці вдалося зібрати лише 60 тисяч гривень, що здалося їй замало.

Про це повідомляє "Крымский аналитик".

Приїзд Волочкової до Криму почався добре.

"Нас зустріли, відвезли в готель, нагодували, і тільки потім доставили на майданчик театру. Було приємно почуватися бажаним гостем у Криму", - написала Настя у блозі.


Танцівниця також висловила подяку урядовцям півострову та подякувала за гарний прийом, але була розчарована низьким попитом на квитки.

ЖЖ Волочкової прикрасили нові світлини з Криму

"Незважаючи на те, що місто було обвішане моїми афішами, виявляється, багато хто не вірив у мій приїзд. Мені так дивно, але з такою ситуацією я стикаюся вже не вперше. Хтось із завидною постійністю розпускає чутки в різних містах, що я з різних причин не приїду, і концерт не відбудеться", - зазначила Волочкова у блозі.

"Люди! Я не вагітна! Я відновилася після аварії! Моє нове шоу - це не класичний балет. Це унікальне поєднання танцювальних стилів! Я завжди в творчому пошуку і в мене багато цікавих проектів. Я танцюю! Я співаю! Я дивую!" – наголосила Анастасія.

Схоже, в Криму Настя теж має багатих прихильників

Втім, в Євпаторії охочих подивитися виступ Насті виявилося небагато. З квитками прийшли переважно жінки. Адміністраторам вдалося зібрати лише 60 тисяч гривень, а Волочкова хотіла за концерт більше.

За однією з версій, глядачі відмовилися йти на Волочкову через високі ціни на квитки. Квиток в партер коштував 400 гривень.

Не виправдався і розрахунок на курортників. В Євпаторії цього року відпочивають переважно небагаті українці, які на курорті рахують кожну копійку.

Варто зауважити, що один з організаторів концерту балерини покладає усю провину на Волочкову та каже, що більше не запрошуватимуть її до Євпаторії.

Фото з Live Journal Волочкової

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів