Тігіпко віддав доньку за англійського фінансиста

23 липня 2012, 11:50

Дочка віце-прем’єра Сергія Тігіпка від першого шлюбу Ганна місяць тому вийшла заміж за англійського фінансиста. Зять міністра старший за його дочку на 14 років. Але Сергій Леонідович не проти такої різниці у віці та радіє за Аню.

Про це Тігіпко розповів Катерині Осадчій у програмі "Світське життя".

Місяць тому дівчина вийшла заміж. Весілля, за словами Сергія Леонідовича, організовував його зять.

"Місяць тому вони одружилися. Організовував її чоловік, він це може зробити не гірше за мене, тому вони усе самі організували. Він фінансист, сам він англієць", - зазначив Тігіпко.


За словами політика, він нічого не подарував доньці, лише приїхав та привітав.

До речі, весілля молодята зіграли не в Україні, але де саме – невідомо.

Два роки тому Аня входила до Топ-5 найбажаніших наречених України

Цікаво, що чоловік старший за Аню на 14 років, але Тігіпка це не хвилює, адже він і сам старший за свою дружину Вікторію так само на 14 років.

"Вони кохають одне одного, і слава богу. Це їхній вибір, і я дуже задоволений, що вони знайшли один одного", - резюмував Сергій Леонідович.

Ганна Тігіпко є молодшим партнером в одній з компаній свого батька. Втім, це не заважає їй розглядати можливість переїзду до Англії, звідки походить її новоспечений чоловік.

"Вона у мене молодший партнер в одній із компаній, це означає, що в неї є свій відсоток акцій і вона входить у керівництво наглядової ради. А менеджмент там очолюють інші люди", - каже віце-прем’єр.

"Це, в принципі, її бажання. Я задоволений, тому що я бачу, що, по-перше, їй подобається, і по-друге, деякі знахідки вона генерує", - розповідає задоволений батько.

Стоп-кадр з відео на YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів