Лопес коштує менше за Мадонну та має вибагливий райдер

31 липня 2012, 17:35

Латиноамериканська співачка Дженніфер Лопес, яка виступить у столиці 13-го листопада, виявилася дешевшою за свою колегу Мадонну та навіть за рок-гурт "Red Hot Chili Pepers".

Адже квитки на її шоу можна придбати мінімум за 600 гривень. А це на 200 гривень дешевше за квитки на концерти її колег.

Втім, як повідомляє "ТСН.Особливе", зірка є досить вибагливою у своїх вимогах до організаторів.

Джей Ло виступить у Палаці спорту. Але через технічні складнощі її шоу доведеться дещо змінити у конструкціях її декорацій та київської сцени.


Як відомо, Лопес є однією з найвибагливіших зірок на планеті. В якому б місті вона не виступала, в якому б готелі не жила, кожні дві години її мають годувати найвишуканішими стравами.

Також на кожному столику у її гримерці та номері готелю мають стояти у кришталевій вазі свіжі білі орхідеї.

"Це буде справжній концерт з усіма правильними декораціями, з танцями, зі спецефектами, з костюмами, з балетом - у рамках її світового туру "Dance again", – заявляють організатори.

Київ потрапив до переліку міст світового турне Дженніфер дивом. В українській столиці ледь знайшлася сцени, де можна поставити усі потрібні декорації співачки.

"Найбільший і найтриваліший відрізок часу переговорів зайняло конкретно технічне затвердження сцени" - кажуть організатори.

Компроміс шукали майже півроку. У результаті декорацію вирішили трохи зменшити, а глядачів підняти вище.

Та знаючи характер самої Лопес, організатори певні, що на цьому забаганки не закінчаться.

Фото з сайту JenniferLopez.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів