Шварценеггер стане професором

3 серпня 2012, 15:35

Колишній губернатор Каліфорнії і актор Арнольд Шварценеггер оголосив про створення наукового інституту, який буде займатися питаннями державної політики.

Про це повідомляється на сайті Університету Південної Каліфорнії (USC), на базі якого буде діяти Інститут державної та глобальної політики Шварценеггера, пише "Lenta.ru".

Інститут знаходитиметься у Школі державної політики Прайса, яка діє в університеті. Шварценеггер очолить консультативну раду свого інституту, а також стане професором Університету Південної Каліфорнії.

У своїй діяльності Інститут державної та глобальної політики Шварценеггера буде акцентувати увагу на необхідності для політиків виходити за рамки своїх партій.


В інституті буде п'ять основних напрямків: освіта, енергетика та навколишнє середовище, фіскальна і економічна політика, охорона здоров'я, а також політична реформа. Першим заходом в інституті стане симпозіум, який пройде 24-го вересня.

Як пише "The Washington Post", актор пожертвував для інституту 20 мільйонів доларів власних коштів. Передбачається, що в майбутньому інституту вдасться залучити й інші пожертвування.

Нагадаємо, Шварценеггер був губернатором Каліфорнії у 2003-2011 роках. Він позиціонує себе як помірний республіканець.

Фото AP з сайту "The Orange County Register"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів