Обамі подарували напівголого Путіна

6 серпня 2012, 14:40

Президент США Барак Обама 4-го серпня відзначив свій 51-й день народження.

Політик провів цей день на полі для гольфу і отримав "у подарунок" цілий сайт з глузливими вітаннями.

У свій день народження Обама зіграв у гольф з колегами та друзями на авіабазі "Ендрюс", пише "Lenta.ru" з посиланням на "Reuters".


Після партії в гольф американськиq президент відправився на вертольоті в свою резиденцію в Кемп-Девіді. Там мала відбутися святкова вечеря з його дружиною Мішель.

Обама в день народження отримав глузливі листівки. І про гольф одна є

Дочки Обами в даний час знаходяться в літньому таборі.

До слова, Барак Обама - завзятий гравець у гольф і нерідко займається цим спортом на базі "Ендрюс". Крім того, у вихідні президент США любить грати в баскетбол у Вашингтоні.

Та не самим гольфом запам'ятається Обамі його день народження. Так до свята його політичні супротивники з Республіканської партії запустили сайт з глузливими листівками.

На вітальних картках зображені, зокрема, російський лідер Володимир Путін, президент Венесуели Уго Чавес, відомий актор Джордж Клуні, головний редактор Vogue Анна Вінтур. Кожна листівка доповнена сатиричним побажанням президентові, пише "ТСН" з посиланням на "The Huffington Post".

Так, на привітанні з Путіним йдеться: "Після виборів прогнешся ти, а у твій день народження прогинаюся я".

Напівголий Путін для Обами

Нагадаємо, опоненти Обами вже не вперше знущаються з нього в Інтернеті.

Так, скандал спровокував жарт з расистським підтекстом, випущений минулого року активістами американської ультра-консервативної "Чайної партії" (Tea Party movement). Вони зобразили президента США як смердючого скунса - "він наполовину чорний, наполовину білий".

Фото baracksbirthdaycards.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів