Прокаєву таки звільнили з Лаври

6 серпня 2012, 16:30

Директор Києво-Печерської Лаври Вікторія Ліснича підписала накази про звільнення 4-х своїх заступників і близько 20 співробітників заповідника.

У тому числі, під звільнення підпала колишня модель, заступник директора Влада Прокаєва.

Про це "Українській правді" розповів юрист-правозахисник, член Громадської ради при Київській міській державній адміністрації Олександр Палій.

У понеділок відбулася прес-конференція, на якій були присутні колишні співробітники Лаври. Вони продемонстрували накази, підписані Лісничою ще 31-го липня.


"Я так розумію, що багатьох з тих заступників, які є на сайті, вже звільнили", - сказав Палій.

Прокаєва не затрималася у Лаврі

Юрист також висловив припущення, що звільнення проводилося не зовсім законно, тому що деякі люди були на лікарняному, деякі – у відпустках.

Палій уточнив, що за законом, поки людина не підписала ознайомлення з наказом, вона не вважається звільненою. А частина співробітників заповідника не могла змоги ознайомитися з наказом.

Тим часом, на сайті заповідника вже відсутні прізвища Прокаєвої і ще одного заступника Панченка.

Заступник директора заповідника Світлана Зорінець і заступник начальника юридичного відділу Ірина Потапенко підтвердили інформацію про звільнення.

Як відомо, минулого тижня спалахнув конфлікт між гендиректором Лаври Вікторією Лісничою та її заступником Владою Прокаєвою, у результаті чого Прокаєвій було винесено догану.

При цьому екс-модель заявила, що особисто дала хабара Лісничій у розмірі 50 тисяч доларів для того, щоб отримати посаду заступника директора заповідника.

Ліснича і Кулиняк цю інформацію спростували.

Фото "Медіаняні"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів