Макаревич написав листа Путіну

7 серпня 2012, 12:15

Російський музикант, лідер гурту "Машина времени" Андрій Макаревич написав відкритого листа президенту Росії Володмириу Путіну.

Текст листа оприлюднило видання "Московский комсомолец".

"Володимире Володимировичу!

Будучи музикантом, я постійно їжджу по країні і зустрічаюся з різними людьми. Те, про що я хочу Вам розповісти, Вам напевно в принципі відомо, але, підозрюю, що Ви не уявляєте собі масштабів лиха.


Вам, звичайно, добре знайоме слово "відкат". Ще 5-6 років тому середній відкат по країні становив 30%. Плакали, але платили. Сьогодні це 70%. Мені достовірно відомий випадок, коли відкат склав 95%.

Про це сьогодні знає вся країна. Знає і мовчить, тому що одна частина населення з цих відкатів і годується, а інша (значно більша) боїться втратити ті тридцять, що залишилися.

Я знаю, що ви скажете - нехай звертаються до суду. Вони не підуть в суд, Володимир Володимирович. Тому що наш суд сьогодні - або машина для покарання неугодних, або апарат з прийому грошей від позивачів.

Отже, на 30%, які залишилися від бюджету, ми збираємося кріпити оборону, будувати дороги, розвивати промисловість, медицину і освіту і проводити кращу в світі олімпіаду.

Якщо ситуація найближчим часом кардинально не зміниться - справа пахне тотальною катастрофою.

Я пишу цей лист Вам, тому що будь-які серйозні зміни в нашому житті відбуваються сьогодні виключно за Вашим рішенням, Вашому слову, Вашому погляду.

Я не вірю, що Вам настільки наплювати на країну, яка обрала Вас Президентом".

Нагадаємо, в лютому, ще до виборі президента Росії, Макаревич разом з Аллою Пугочовою заспівали пісню про Путіна.

Фото "NEWSmusic.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів