Наомі Кемпбелл стала напівлиса. ФОТО

9 серпня 2012, 15:30

Темношкіру супермодель Наомі Кемпбелл днями сфотографували під час відпочинку на Ібіці, причому голова 42-річної "чорної пантери" мала доволі химерний вигляд.

Звісно, може бути, що це якась ультрамодна панк-зачіска, але скоріше за все, це нищівні наслідки постійних процедур із нарощування волосся, якими зловживала зірка.

Те, що лишилося від її кіс, Наомі зібрала в хвостика, пише "The Daily Mail".

Напівлиса голова не завадила Наомі красиво відпочити на Ібіці з Владиславим Дороніним

На думку експертів, в Кемпбелл так звана тракційна алопеція. Вона проявляється якраз над чолом та з боків, де волосся слабше. Якщо Наомі покине знущатися зі своєї голови, коси ще відростуть, якщо ж ні, то їй поможе лише трансплантація, попереджають фахівці.


Утім, враховуючи, як давно в Кемпбелл виникли ці проблеми, вірогідно, що в її випадку завдану шкоду вже не виправити. Так вважає власниця мережі салонів краси в Британії Тетяна Кареліна, яка добре знається на процедурі нарощування волосся.

Нагадаємо, ще 2010-го, ідучи на світський захід, подруга олігарха Владислава Дороніна погано приклеїла перуку, та сповзла і відкрила світові її лисину.

Подейкують, про тракційну алопецію внаслідок невдалого нарощування волосся не з чуток знають ще й такі зірки як Брітні Спірз, Вікторія Бекхем та Періс Хілтон.

Принтскрін з "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів