Екс-жінці Шустера бракує грошей

9 серпня 2012, 16:13

Колишня жінка телеведучого Савіка Шустера Ольга Невська просить гроші на свій фільм. Але не просто в людей, а в свого знайомого, який два роки тому позичив в неї та досі не віддав борг.

На сторінці у Facebook продюсерка звернулася до своїх друзів, пише "Медіаняня"

"Друзі і колеги в Києві! У мене прохання! Мені бракує грошей на фільм! Я дуже прошу допомогти тих, хто знає, як знайти Сашу Римаря - він винен мені (вже два роки як і щось пропав) і нагадати йому про те, що іноді, коли дуже треба, борги необхідно повертати!" – написала жінка.

"Я б не просила так відкрито, але не додзвонитися, відшукати його якось інакше я не можу, а становище в мене чекати більше не дозволяє!" – пояснила Ольга.


Ольга просить повернути гроші

Нагадаємо, на початку червня Невська, бажаючи розпочати новий етап у житті, взялася за зйомки свого першого короткометражного фільму. Уже тоді вона просила друзів допомогти їй фінансово.

"Друзі! Я починаю важливий етап в житті! :))) Заходжу в підготовчий період свого першого короткометражного фільму!.. Мені потрібна буде ваша всіляка допомога (в тому числі і фінансова, не соромлюся зізнатися...) і, я дуже сподіваюся, що ви мені не відмовите!" – писала вона тоді у Facebook.

До речі, на початку липня Невська вперше розповіла про своє розставання з Савіком Шустером.

Фото "Дусі"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів