Валерія до Собчак: "Ви вгризаєтесь в руку, яка вас вигодувала"

9 серпня 2012, 17:26

Співачка Валерія написала телеведучій і опозиціонерці Ксенії Собчак відкритого листа. У своєму посланні артистка назвала Собчак "мажоркою" і заявила, що Володимир Путін - гідний правитель Росії.

Конфлікт між Валерією та Ксенією розпочався, з того, що остання у своєму мікроблозі Twitter довго обговорювала скандальний концерт Мадонни у Москві, пишуть "Дни.ру".

Собчак процитувала чоловіка та продюсера Валерії Йосипа Пригожина, який, мабуть, паралельно з нею, також коментував концерт Мадонни. Однак він це робив у більш яскравих і соковитих фарбах.


"Так як вона іноді на концерті співає живцем, краще б вона під фанеру співала весь концерт Співає так фальшиво. Бабла вигребла і політичне питання вирішила", - написав Пригожин.

Собчак єхидно прокоментувала записи Пригожина, назвавши Валерію "російською Мадонною". Також Ксенія написала, маючи на увазі концерт зірки: "Головне щоб після ЦЬОГО Ваєнга і Валерія не покінчили життя самогубством... За іронією долі тепер пусі (Pussy Riot) - єдина група з міжнародним ім'ям".

І ось тут не витримала Валерія. У своєму "Живому журналі", співачка написала відкритий лист Ксенії Собчак.

"Дорога Ксенія Анатоліївна. Хотіла було написати "шановна", але рука не піднялася. А от судячи з останніх оперативних даних, епітет "дорога" Вам підходить набагато краще", - розпочала свій лист Валерія.

У посланні співачка поспішила запевнити, що вона не схильна до суіциду і її не гнітить відсутність світової популярності.

"Популярність, що купується шляхом розтоптування своєї Вітчизни - це не для мене. Народну любов, Ксенія Анатоліївна, я заробила невтомною працею, не озираючись на ті перепони і жахливі умови, в яких мені часом доводилося існувати. Свою популярність я вистраждала", - заявила Валерія.

Валерія "проїхалася" по Собчак

"Тим дивніше мені бачити подібних Вам "мажорів", які чи то з користі, чи то від нудьги оскаженіло пускаються в бій з вітряними млинами. Легко кричати про несправедливість, коли ти ситий, взутий і одягнений. А що Ви, власне, знаєте про той народ, за благополуччя якого Ви ледь не били себе в груди на Болотній та інших "сходках" так званої опозиції?", - написала артистка.

Далі Валерія натякає, що Собчак з дитинства живе в розкоші і навіть не знає, як виживають люди в селах.

"З бажання попіаритися і хоч якось зачепитися за потяг популярності, колись вирушив з сальної і яка віддає "душком" станції "Дом-2", Ви тепер люто вгризається в руку, яка Вас колись вигодувала і забезпечила Вам гідне існування", - написала співачка.

"Я - людина зі сформованою громадянською позицією і впевнена, що в Росії поки немає людини, яка б впорався з президентськими обов'язками краще, ніж В.В.Путін. І не праві ті, хто вважає, що мене купили або підмовили. Якби у мене з владою були відносини настільки близькі, як деякі це мені приписують, мене б давно обсипали численними почестями, але я від влади не маю нічого", - додала вона.

Далі Валерія схоже натякає, що Собчак - мілкувата для ролі справжньої опозиціонерки:

"Ксенія Анатоліївна, перехід в політику - це ще не ознака зрілості. Своїми переконаннями необхідно жити, а не просто в них гратися. Щоб бути Жанною д'Арк, потрібно і особистістю володіти масштабнішою і силою духу, достатньою, щоб піти на вогнище за свої переконання".

Фото 1tvnet.ru

http://valeriya.livejournal.com/7587.html
Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів