Зірку "Перл-Харбору" лікуватимуть від алкоголізму?

15 серпня 2012, 12:15

Подейкують, оскароносний американський актор К’юба Гудінг-молодший вирушає до реабілітаційного центру, де його лікуватимуть від алкоголізму.

44-річну зірку нарешті вмовили взятися за себе дружина, друзі та колеги після того, як він зчинив п’яний дебош в одному з барів Нового Орлеану.

Про це повідомляє "The Showbiz Spy" із посиланням на "National Enquirer".

На початку серпня, будучи напідпитку, зірка "Перл-Харбору" гучно посварився із жінкою-барменом та штовхнув її. За це він постане перед судом, пише "Reuters".


Актора лікуватимуть від алкогольної залежності

Зі слів джерел, це вже далеко не перший скандал, у який вляпався залежний від оковитої Гудінг-молодший.

"Із К’юбою відбувався один неприємний інцидент за іншим. Це вже була остання крапля!", - повідомив інформатор.

"К’юбина жінка, Сара, разом із деякими його друзями та колегами сказали йому прямо, що він мусить серйозно поглянути на свою проблему", - розповів він.

Бешкет у Новому Орлеані й для самого актора став "тривожним дзвіночком". Нарешті дослухавшись до близьких людей, він погодився звернутися до фахівців, щоби позбутися алкогольної залежності, а ще навчитися давати раду своєму вибуховому темпераменту.

Нагадаємо, "Оскара" К’юба Гудінг-молодший здобув у 1996-му за роль у фільмі "Джеррі Магуайер". Іще глядачі знають його за такими стрічками як "Куди приводять мрії", "Сніжні пси" та "Хитрощі норбіта".

Фото Reuters з сайту "Lawyer Herald"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів