Російська зірка кіно оголилася перед Януковичем

15 серпня 2012, 18:36

Російська актриса Тетяна Васильєва оголилася перед президентом Віктором Януковичем за російську мову в Україні, думаючи, що це Віктор Ющенко.

Про дивакувату поведінку зірки стрічок "Здрастуйте, я ваша тітка!" та "Дуенья" розповів на своїй сторінці у Live Journal російський актор Станіслав Садальський.

"За закон про російську мову Васильєва оголилася перед Януковичем", - таку назву підібрав для свого посту Садальский, який рік тому гуляв на весіллі у скандального "регіонального сина" Романа Ландіка.

За словами актора, коли у Севастополі по дорозі проїжджав кортеж президента України, Васильєва хутко скинула кофтинку.


"Васильєва, побачивши, що Янукович виїжджає з готелю, зняла кофту, схопила прапор Партії регіонів і стала кричати:" Ура президенту!" Вражаюче, але він побачив Тетяну і помахав рукою!" – написав Станіслав у своєму ЖЖ.

Чи то тролінг, чи то серйозно, але російська актриса Тетяна Васильєва в ліфчику махала Януковичу прапором - за мову...

"Уже пізніше я запитав: "А за що ура? " - " За те, що він прийняв закон про російську мову", - додав він.

На ремарку одного з коментаторів до Садальського "Тьху, гидота яка... Путіну вона теж "ура" кричить?" Садальський відповів:

"Не знаю. Але коли кортеж промчав, Таня сказала: "Бачив, як .... Ющенко мені помахав?!))))))))))) "

Щоправда, Васильєвій що Янукович у кортежі, що Ющенко - на одне лице

Як писав Садальський напередодні, 14-го серпня, Янукович був у Севастополі у справах.

"Сьогодні до Севастополя у службових справах приїхав Янукович. У зв'язку з чим найкращий готель Криму "Аквамарин", в якому ми зупинилися, приведено в режим підвищеної бойової готовності", - писав актор.

"Почалося все з учорашнього вечора, коли після вистави ми не змогли під'їхати до готелю: - Ідіть пішки, - нам сказали. Я влаштував скандал і нашу машину пропустили", - вів далі Садальский.

"Сам Янукович живе на горбачовської дачі "Зоря" у Форосі, а сюди приїхав на сходку, проводити партійно-господарський актив. Сьогодні у нас на кожному балконі по снайперу, інтернет відключений, а в ресторані "активісти" змели на сніданок все, я ледве встиг схопити пляшку кефіру)))" – запевняв кіноактор.

"Що сказати... всі тоталітарні держави схожі одна на одну. Хохли багато чому навчилися у москалів))) Коли ВВП (Володимир Володимирович Путін) приїхав на севастопольське байк-шоу, тут теж під кожним кущем сидів снайпер, а попереду путінського харлея бігли два феесбешники, розчищаючи дорогу..." – згадалося Садальському.

Як нагадує "Українська правда", 3-го липня закон про мову був прийнятий Верховною Радою. 8-го серпня Янукович підписав закон, а 10-го мовний закон набув чинності.

Фото з Live Journal Садальського

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів