Російські активісти вимагають від Мадонни 333 мільйони

16 серпня 2012, 10:39

Активісти низки громадських об'єднань Росії мають намір через суд стягнути 333 мільйони рублів зі співачки Мадонни і організаторів її концерту в Санкт-Петербурзі.

Позовну заяву підготувала ініціативна група за участю членів Профспілки громадян Росії, партії "Нова Велика Росія", руху "Народний собор" та інших організацій, пише "Лента.ру" з посиланням на "Інтерфакс".

"Ми вимагаємо від співачки Луїзи Чікконе та організаторів концерту компенсації моральної шкоди в розмірі 333 000 000 рублів", - повідомила представник Профспілки громадян Росії Дарина Дєдова.


Позов планується подати в Московський районний суд Санкт-Петербурга.

"Вона образила почуття віруючих, пропагувала гомосексуалізм, тоді як на концерті були діти, а це заборонено в Санкт-Петербурзі. Нам, жителям культурної столиці, було завдано колосальну моральну шкоду", - прокоментувала Дєдова концерт Мадонни.

Виступ Мадонни у Санкт-Петербурзі викливав чимало невдоволення

За словами активістки, 50 відсотків суми, стягненої зі співачки та організаторів її концерту, заявники мають намір віддати у міський бюджет Петербурга. Останнє вони планують витратити на "підтримку сім'ї, материнства і дитинства, а також захист громадян від пропаганди гомосексуалізму і педофілії".

Дєдова також сказала, що сума позову цілком адекватна, оскільки дії співачки "образили почуття багатьох людей".

У зв'язку з концертом активісти Профспілки громадян Росії і партії "Нова Велика Росія" вже подали заяву в прокуратуру Санкт-Петербурга. Заява, за словами Дєдовій, прийнято, однак про те, розпочато чи виробництво, вона нічого не знає.

Нагадаємо, Мадонна виступила в СКК "Петербурзький" 9-го серпня. На концерті вона підтримала активістів ЛГБТ-руху.

Після виступу Мадонни про намір звернутися в суд заявив депутат Законодавчих зборів Петербурга Віталій Мілонов - автор закону про заборону пропаганди гомосексуалізму. Свої претензії він обіцяв підкріпити відеозаписом, зробленим на концерті.

Організатори концерту у відповідь пригрозили зустрічним позовом, оскільки використання фото-і відеоапаратури під час виступу було суворо заборонено.

Фото АР з сайту daylife.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів