Зірка "Інтернів" потрапила в аварію

16 серпня 2012, 20:37

Російська актриса, відома за участю у серіалі "Інтерни", Тетяна Ляннік потрапила в автомобільну аварію. В машину артистки врізалася вантажівка.

Неприємний інцидент стався в ніч на середу на 33-му кілометрі Київського шосе. 31-річна Тетяна Ляннік прямувала з аеропорту "Внуково" в Апрелівку, але несподівано пропустила потрібний їй поворот. Довелося зупинитися і здавати назад. Саме в цей момент в її автомобіль врізалася вантажівка, пишуть "РИА Новости".

"Актриса, керуючи автомобілем Hyundai AX 35, слідуючи від аеропорту "Внуково "в Апрелівку, пропустивши поворот, перелаштувалася на першу смугу і почала здавати заднім ходом. В результаті її іномарка врізалася у вантажівку марки Hyundai", - розповів представник правоохоронних органів.


В результаті зіткнення двох автомобілів Тетяну Ляннік та її 61-річну пасажирку госпіталізували у військовий шпиталь Красноармійська. Водієві вантажного автомобіля, яким виявився 24-річний молодий чоловік, медична допомога не знадобилася.

Тетяна Ляннік, відома за роллю екс-дружини Лобанова в серіалі "Інтерни", спричинила аварію

Після огляду лікарів у військовому госпіталі Тетяну Ляннік відпустили, оскільки у неї не виявилося серйозних проблем зі здоров'ям.

"Сама актриса постраждала несерйозно: кілька ударів і рана губи", - зазначив співробітник лікарні.

А от її пасажирці пощастило набагато менше. У неї діагностували рвану рану голови та забій гомілки. Сама Тетяна Ляннік повністю визнала свою провину.

Як нагадує видання, російська актриса Театру націй Тетяна Ляннік відома за серіалом "Інтерни", де грає роль колишньої дружини Лобанова - Ольги.

Ляннік знялася в таких картинах, як "Лікарська таємниця", "Глухар", "ГИБДД і т. Д". та багатьох інших.

Фото kino-teatr.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів